H-L Library Adds Versatile New Student Study Space

Bowdoin students have been clear about what they want from the library: more study new study roomspace. We kept that in mind when, through a series of space changes made over the summer, we found ourselves with a large, vacant first floor room awaiting a new use. Welcome to the First Floor Student Study Space!

Located at the back of H-L Library near the reference offices, the room features several individual carrels, a larger table for group work or individuals who need to spread out, and soft seating. The seating is all new—with great colors! The Danish Modern tables, original to the 1965 building, were gathered together from various locations in the library, their beauty showcased again in this great space.

Also providing aesthetic appeal and, perhaps, inspiration, are four prints by Bowdoin’s own James Boeding ’14. From his series “Book Play,” the photos were taken right here in the library using books from Special Collections.

Come check the space out; you might just find your new favorite place to study.

 

Comments are closed.